Styling Tips van Studio Anneloes

Styling Tips van Studio Anneloes

Creëer een trendy najaarslook met de items van onze nieuwe collectie van Studio Anneloes.

In deze blog zetten we de nieuwe najaarscollectie van Studio Anneloes in de spotlights. Er zijn namelijk een aantal trends die je niet mag missen, want door met je look te spelen, kom je elke dag weer stijlvol voor de dag! 

 

De Materialen Mix

Dit najaar zien we dat er veel verschillende materialen in kledingstukken worden verwerkt. Alhoewel Studio Anneloes vooral bekend is om hun comfortabele travelstof, zien we ook nieuwe stoffen verschijnen, zoals denim, PU leer, brei, velours, en jersey. Door deze verschillende texturen te combineren kun je meer diepte creëren in je outfit. Hoe doe je dat? Dat ligt helemaal aan je persoonlijke stijl én wat je wilt uitstralen. Heb je een informele sfeer op de werkvloer, dan kom je goed voor de dag in een flaired jeans en een gebreide trui. Heb je een date, dan geven PU leren details je een zelfverzekerde look. 

 

Laagjes

Een tweede trend die niet te missen is de laagjes look. Een outfit in laagjes opbouwen heeft meerdere voordelen. Als eerste kun je gemakkelijk meerdere texturen in je outfit verwerken, als tweede creëer je meer dimensie én als derde zal je het niet snel koud hebben in de winter. Krijg je het te warm, dan trek je gemakkelijk een laagje uit. Combineer bijvoorbeeld een poppy blouse met de PU leren Margot broek en trek er een spencer of gilet overheen. Een winnende look!

......

 

De Essentials

De Essentials van Studio Anneloes vormen natuurlijk een goede basis voor je nieuwe najaarslook. Zo zijn de poppy bloesjes ideaal om onder een spencer te dragen en kan je jouw favoriete jumpsuit combineren met een lekker vest voor de koudere dagen. Heb je de nieuwe kleur in onze collectie al gespot? Naast wit, zwart, donkerblauw en olijfgroen, hebben we de essentials nu ook in het antraciet. De items in deze mooie warme grijze kleur zijn écht een must-have in je garderobe!

... .    . . .

 

Shop de nieuwe collectie van Studio Anneloes hier.