Pak

  • Geplaatst op
  • Door KING
Pak

Vanaf nu kan je bij KING terecht voor het mooie merk Benvenuto.

Nieuwe pakkenlijn bij KING: Italiaanse flair met Duitse perfectie

Vanaf nu kan je bij KING terecht voor het mooie merk Benvenuto. 

Benvenuto staat voor Italiaans geïnspireerde pakken uit Duitsland.

Bij KING zijn ze trots, want daar wordt de prachtige businesslijn met pakken van Benvenuto gepresenteerd. Dit Duitse familiebedrijf, waar inmiddels de derde generatie aan het roer staat, ontwerpt en produceert herenkleding van hoge kwaliteit, volgens de laatste trends uit Italië. 

Mooie pakken voor zaken en gelegenheden 

De broers Floor en Dirk de Bruin zijn erg enthousiast over het nieuwe merk: “Benvenuto maakt onze collectie nog completer. We hebben nu een prachtige lijn in huis voor zowel de zakelijke klant, als de klant die voor alle gelegenheden een mooi pak in huis wil hebben.”

Italiaanse inspiratie ontmoet Duitse perfectie

Benvenuto staat voor Italiaanse inspiratie, Duitse perfectie en een geheel eigen ‘handschrift’. Floor de Bruin: “ Met Benvenuto creëer je een representatieve look, waar je je goed en lekker in voelt.” Ook het Duitse oog voor perfectie zie je terug. “Je ziet aan de pakken terug dat ze met liefde voor het vak zijn gemaakt. Het zijn dus mooie pakken met een goed verhaal.” De Italiaanse styling van Benvenuto zorgt voor een eigentijdse en luxe uitstraling. Zeker in combinatie met de overhemdenlijn van Eterna, die ook nieuw is bij KING. 

Mix & Match de juiste maten

De pakken van Benvenuto zijn bij KING te krijgen in twee pasvormen; de modern fit en de slimfit. Dirk de Bruin: “De modern fit is zoals de naam het als zegt: een moderne trendvolgende pasvorm, niet te ruim en niet te slank, echt de pasvorm van nu. De slim fit heeft een extra slanke pasvorm met smalle revers en een smalle voetwijdte, voor een extra vlotte uitstraling.” De pakken zijn in standaard maten, lengtematen en kwartmaten te krijgen. Handig is dat je deze maten volgens een mix & match systeem kan combineren. Een colbert in maat 52 kan je dan bijvoorbeeld combineren met een pantalon in maat 50, je hoeft dus geen vaste sets te kopen! 

Gratis op maat gemaakt!

Floor de Bruin: “Daarbovenop bieden wij ook nog de service aan om de pakken gratis op maat te laten maken. Dat is ook een knipoog naar het verleden, want ons bedrijf begon destijds bij een kleermakerij!”

De pakken van Benvenuto hangen vanaf nu in de winkels van KING in Sliedrecht en Papendrecht.