Colberts

Colberts

Colberts

Kom goed voor de dag op uw werk of op een feestje of bruiloft.

Iets anders voor je werk?

Als een pak een beetje "overdressed" is en u toch wat gekleder voor de dag wilt komen, dan is een casual colbert bij een jeans perfect. Met een mooi overhemd erbij hebt u een perfecte combinatie. Als u zich bij sommige afspraken "underdressed" voelt, kom dan naar ons toe en probeer het eens uit.

Voor een feestje?

Ook voor een feestje of bruiloft treft u met een colbert de juiste toon. Feestelijk, beetje anders en ook later weer te dragen. Ook bij een hapje uit eten, geeft een colbert net dat beetje extra.

Welke merken?

KING heeft colberts van goede en bekende merken zoals PME Legend, Matinique, State of Art, Cast Iron en van ons nieuwe merk Jacket & Sons. Kies voor een stoer jasje van PME, een luxe slank jasje van Matinique, een comfortabel jasje van State of Art, een hip slimfit jasje van Cast Iron of een jasje van Jacket & Sons met een perfecte pasvorm en leuk subtiel dessin.

Wat kost een jasje bij KING?

De meeste jasjes kosten tussen € 189,- en € 229,-. Voor deze prijs hebt u keuze uit diverse jasjes van goede kwaliteit. Kom gerust naar ons toe, we geven graag advies welke colberts bij u passen.

 

block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...