Een goed cadeau!

Een goed cadeau!

Kledingbon

Cadeautip: met onze kledingbonnen maak je iemand blij omdat er altijd een mooie set bij ons is te vinden. De kledingbonnen zijn er in waarden van € 10,- 25,- 50,- 100,- 250,- en € 500,- en zijn bij KING en QUINNA te besteden. Dus geschikt als cadeau voor mannen en vrouwen. We verpakken onze kledingbonnen prachtig en zijn zo ook leuk om te geven. Onze winkels vindt u in Sliedrecht, Papendrecht en Hendrik Ido Ambacht. We hebben een grote collectie kleding van topmerken. Een fashioncheque is het begin van een mooie nieuwe outfit.

Cadeautip

Met een kledingbon geef je iets waar mensen nog veel plezier zullen hebben.

Mooi verpakt

We verpakken onze kledingbon prachtig. Leuk om te geven. Onze kledingbonnen zijn ook gemakkelijk online te bestellen. We verzenden uw kledingbon gratis.

Waar te besteden

Bij KING Sliedrecht, KING Papendrecht en KING Hendrik Ido Ambacht. En ook bij QUINNA Sliedrecht en QUINNA Papendrecht. Wij zijn een familiebedrijf en aandacht, persoonlijk advies en perfecte service zijn onze kernwoorden.

Geldigheid

Onze kledingbon blijft altijd geldig en kan ook in gedeelten worden besteed.

Topmerken bij KING

Met merken als PME Legend, Superdry, Cast Iron, Matinique, Dockers, Boss Orange, Gant, State of Art, G-star Raw is er veel keuze en voor iedereen een geschikte outfit te vinden.

Topmerken bij QUINNA

Met merken als Summum, Studio Anneloes, Jane Lushka, Dept, Follie di Garbo, Maryley, Levi's, Zhrill, Esprit en Edc is er veel keuze en voor iedereen een geschikte outfit te vinden.

Kledingbon, daar maak je iemand blij mee!

 

block
block
Min: €0 Max: €100

Fashioncheque van € 100,-

Fashioncheque van € 100,- te besteden bij KING en QUINNA in Sliedrecht, Papendrecht en Hendrik Ido Ambacht. Een perfect cadeau voor mannen en vrouwen.

€100,00

Fashioncheque van € 25,-

Fashioncheque van € 25,- te besteden bij KING en QUINNA in Sliedrecht, Papendrecht en Hendrik Ido Ambacht. Een perfect cadeau voor mannen en vrouwen.

€25,00

Fashioncheque van 50,-

Fashioncheque van € 50,- te besteden bij KING en QUINNA in Sliedrecht, Papendrecht en Hendrik Ido Ambacht. Een perfect cadeau voor mannen en vrouwen.

€50,00

Fashioncheque van 10,-

Fashioncheque van € 10,- te besteden bij KING en QUINNA in Sliedrecht, Papendrecht en Hendrik Ido Ambacht. Een perfect cadeau voor mannen en vrouwen.

€10,00