Be a woman to watch!

Be a woman to watch!

De vijf kernwaarden van Studio Anneloes

Studio Anneloes maakt feminine fashion met de perfecte fit, premium kwaliteit en oog voor de toekomst. Studio Anneloes is feminine, comfortabel, ambitieus, premium en bewust.

 

Feminine

De collecties van Studio Anneloes zijn altijd vrouwelijk en elegant. Niet de trend, maar de vrouw staat centraal. Dit is terug te zien in de feminine fit van de kleding: voor echte vrouwen met echte vormen!  

 

Comfort

De ready-to-wear items van Studio Anneloes laten je mooi en zelfverzekerd voelen, zonder dat je hoeft in te leveren op comfort. Je kunt er absoluut zeker van zijn dat ieder item heerlijk draagt! 

 

Ambitieus

De kleding van studio Anneloes is ‘designed to empower’ en staat bekend om haar fantastische look, feel en fit. Het helpt je je krachtig en zelfverzekerd te voelen bij alles wat voor jou belangrijk is. 

 

Premium

Studio Anneloes heeft maar één kwaliteit: de beste! Of het nu gaat om travel of non-travel stof het is altijd van premium kwaliteit. De uitstraling en fit van de kleding maken het premium gevoel compleet. 

 

Bewust

De unieke Travel Quality van Studio Anneloes is duurzaam in gebruik. Het gaat super lang mee en er hoeft geen droger of strijkijzer aan te pas te komen. Bovendien bevatten alle items van travelstof een unieke QR-code, waarmee de impact op het milieu wordt weergegeven. Zo weet je altijd precies hoeveel water, Co2 en energie er bij de productie van het betreffende item gebruikt is. Wel zo eerlijk!

 

Nieuwsgierig geworden naar de collectie van Studio Anneloes? Je bent van harte welkom in onze winkel of op onze webshop. Graag tot snel!