Stralend 2021 in met Studio Anneloes

Stralend 2021 in met Studio Anneloes

We hebben het jaar 2020 inmiddels achter ons gelaten, dus het is weer tijd om te beginnen op een lege bladzijde. Met een nieuwe outfit kun jij het eerste statement van het jaar maken. Maar hoe maak je zo'n statement? En wat is trendy voor het nieuwe jaar? Studio Anneloes heeft de oplossing voor jou.

Kwaliteit en duurzaamheid

Het merk Studio Anneloes staat bekend om de unieke travelstof die gebruikt wordt in al hun collecties. De stretch stof zit heerlijk en is heel makkelijk mooi te houden. Verder kreukt de stof niet, wat handig is als je straks weer mag reizen en je je koffer weer eens moet inpakken. Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, is Studio Anneloes een super groen merk. Het merk richt zich op duurzame productie, dus met de aankoop van een Studio Anneloes item is jouw impact op het milieu minimaal! 

 

Onze Collectie

De items van de basiscollectie zijn altijd op voorraad en verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart, dus ideaal om te combineren. Verder worden er elke maand nieuwe items met toffe kleuren en prints toegevoegd aan onze collectie. -Sneak Peak voor wat komen gaat!- Prints die we gaan zien van Studio zijn opvallend met bloemen of met letters. Ook komt de verticale streep weer terug. Wat de kleuren betreft, is the sky the limit. Nieuwe kleuren zoals “Old Pink” en “Sky Blue” geven je een voorproefje van de lente. Verder komt oranje weer helemaal terug. In combinatie met de basic items kun je dus ontelbare combinaties maken! Zo kom je stralend voor de dag in het nieuwe jaar.

Jip hoody sweaterFrederic small royal dressMaxime suède stretch skirtBobbie suède lumberjacket

 

Wij helpen je graag!

Heb je advies nodig over kleuren die het best bij jou passen, of welk model jou het beste staat? Of heb je een andere vraag? Bel ons dan gerust! Wij kennen je smaak en weten je maat.


Sliedrecht: 0184 490 141
Papendrecht 078 6155491