Upgrade basics Studio Anneloes

Upgrade basics Studio Anneloes

Studio Anneloes bewijst dat iets wat goed is nóg beter kan! Het modelabel gaf een aantal van haar Basic bestsellers een upgrade en voegde bovendien nieuwe items aan haar basics toe. Meer weten? Lees het artikel over de aanpassingen en uitbreiding van Basics by Studio Anneloes.

UPGRADE BASICS

 
Angelique jumpsuit Studio Anneloes Angelique jumpsuit
 
De Angelique jumpsuit heeft voortaan lange mouwen en is net als de Angelique 3/4 cuff gemaakt van Medium Travelstof. Daardoor is het pak super comfortabel en soepel tegelijk. 
  
Je favoriete jumpsuit is nu ook perfect voor het najaar!
 
 
 
 
 
 
 
 
Clean blazerStudio Anneloes Clean blazer
 
De Clean blazer heeft voortaan de Heavy Travel Quality. Hierdoor komt de blazer nóg beter tot zijn recht. Aan de fit en feature is verder niks veranderd. 
 
Zelfde fit, luxere kwaliteit! 
 
 
 
 
 
 
 
Studio Anneloes Poppy blouse
Poppy blouse 
 
Ook de Poppy blouse is geüpgraded: dezelfde fit en taillering, maar dan twee centimeter korter (uiteraard nog altijd lang genoeg). Daarnaast heeft de kraag van de blouse iets meer body gekregen en zitten er aan elke manchet voortaan twee knoopjes in plaats van één.
 
It's all in the details, right?
 
 
 
 
 
 
 
Studio Anneloes Marilyn Trousers
Marilyn trousers
 
De Marilyn trousers onderscheidt zich voortaan door een omslag aan de onderkant van de pijpen. Je kunt 'm vanaf nu dus op meerdere manieren dragen.
 
Speels en stijlvol tegelijk!
   
 
 
 
 
 
 
 
Studio Anneloes Franka Trousers
Franka trousers
 
Voor een extra chique look heeft Studio Anneloes de Medium Travelstof van de Franka trousers vervangen door de Heavy Travelstof. 
 
All time favorite!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NIEUWE BASICS
 
Studio Anneloes Kathy Trousers
Kathy trousers
 
De Kathy trousers is super stijlvol en geeft optisch meer lengte door de naad over het been. De broek heeft iets taps toelopende pijpen en een elastische tailleband.
 
Met recht een essential!
 
 
 
 
 
 
 
 
Studio Anneloes Stairdown Trousers
Stairdown trousers
 
De Stairdown trousers heeft door de Heavy travelstof een luxe uitstraling. De broek is voorzien van een aantrekkoord in de tailleband, steekzakken voor en faux paspelzakken achter. Verder heeft de broek skinny pijpen met splitjes aan de onderzijde.
 
Details, details, details...
 
 
 
 
 
 
 
Studio Anneloes Fran blazer
Fran blazer
 
De Fran blazer past met z'n boyfriend fit helemaal in het modebeeld van nu. De blazer heeft schoudervullingen, ietwat wijde mouwen en een knoopsluiting met één knoop. Het is een wat langer model dat over de bil valt.
 
Veelzijdig en tijdloos!
 
 
 
 
 
 
 
Studio Anneloes Moon blouse
Moon blouse
 
De Moon blouse is een absolute toevoeging aan  iedere damesgarderobe. De blouse heeft een ronde opstaande kraag met V-inkeping, een brede,
blinde knoopsluiting middenvoor en lange mouwen met plooitjes bij de
uiteinden voor een vrouwelijke en luxueuze look.    
 
Vrouwelijk en luxueus!
 
 
 
 
 
 
 
Studio Anneloes Sydney shirt
Sidney shirt
 
Het Sidney shirt van Studio Anneloes is de ideale basic. Het shirt heeft een boothals voor een sportieve look, lange mouwen met een brede zoom en een getailleerde pasvorm.
 
Less is definitely more! 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuwsgierig naar de upgrades en uitbreiding van de basiscollectie van Studio Anneloes? Je bent van harte welkom in onze winkel of op onze webshop. Graag tot snel!